Segur que hi ha gent que pensa diferent, però jo ho veig així…

D’uns anys cap aquí el kayak d’estil lliure a nivell federatiu està malalt.

És cert que últimament hi ha bons resultats. Molt bons resultats a nivell europeu i prou bé a nivell mundial, sí, però si repassem els resultats que hi ha penjats per la xarxa (que no són tots) arribem a la conclusió de que el kayak d’estil lliure a Espanya no està en el seu millor moment i m’atreviria a dir que cada vegada està pitjor. Cada vegada hi ha menys equips, menys participants… Per què? Algo ha de fallar! i la organització i la participació a l’últim Campionat d’Espanya, a Sort, va ser un desastre important.

I per acabar-ho d’arreglar, aquest any toca mundial i és a Nantahala (EEUU). La Federació cobreix part dels costos de les places que convoca i per la resta de places, res de res… Cal pagar-se l’ampliació d’assegurança, inscripció, desplaçaments, allotjament, alimentació, la part proporcional del cost de les despeses corresponents al tècnic i l’equipament d’espanyolito que, a sobre, s’havia d’encarregar a la casa via la web de la fede, personalment.

En la categoria junior, la de l’Ian, sol hi havia una plaça convocada (subvencionada en part), la resta era pagant-ho tot. A ell, doncs, per haver quedat segon, li tocava assumir tot el cost: 2.500-3.000 Euros. Ho tenia de dir en menys de dos dies, i a més se’ns va dir que com que feia temps que tenien tancada la reserva de l’allotjament i la reserva en base a les places convocades per la RFEP, s’hauria de veure de quina forma es podia gestionar el tema.

Eren molts diners i les formes no les més correctes, però hagués fet el que fós per pagar-ho, però ell mateix va decidir que no… Ja veurem si té l’oportunitat d’anar a un altre mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.