Dilluns 27/08/12
El Baell – Pardines – Bruguera – St Martí d’Ogassa – Ogassa – El Baell

Bon esmorzar a l’hotel i sortim a voltar. Tenim la intenció d’anar a fer una pista que surt de Pardines. Parem a Ribes un segon per comprar un diari del dia anterior pq hi surt el nostre convidat. Pardines fa bona pinta. Preguntem per la pista però ens diuen que està malament. Ens donen una alternativa.

Anem cap a Bruguera, pugem al Coll de Jou i baixem a St Martí d’Ogassa. Descobrim que existeix el camí de Vidabona. Curiós!

Arribem a Ogassa i tornem cap a Coll de Jou. Parem a dinar i a passar la tarda en un furgoperfecto que hem vist baixant. Dinem (no recordo què) i relax fins que se’n va el sol, a l’hamaca i a la manta. Temperatura ideal.

Arribem a l’hotel. Avui no tenim cap tovallola.
Fem un gintònic i una cervesa abans de sopar al mateix hotel (tabelles i amanida i galtes de segon). Temps de conversa de relax dins i fora de l’hotel. Ens quedem tancades fora de l’hotel. Jo ja em veig dormint a la furgo però finalment ens obren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.