Fa temps que vaig fer la web de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Tornafort. És un poblet molt petit que té una web actualitzada. M’havia quedat pendent posar-li un sistema de sindicació de continguts, de les notícies concretament, i avui ho he fet.

No sé si hi haurà molta gent que ho faci servir però si ho té millor!

Sempre penso que la sindicació de continguts (RSS) és la gran desconeguda. Sona malament i així d’entrada cau molt antipàtica però és molt útil. No has de passar per totes les webs que t’interessen per comprovar si hi han penjat algo de nou o no, sinó que només mires aquelles que han actualitzat. És una molt bona forma de guanyar temps i d’estar ben informat.

Tots els blocs i webs fetes amb gestors de continguts solen tenir aquest servei, però encara hi ha algunes webs que no ho tenen implementat.

Hi ha diverses eines per la sindicació de continguts, algunes que s’han d’instal·lar a l’ordinador i d’altres en línia. Jo per exemple faig servir Netvibes, que serveix per això i altres moltes coses…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.