Ahir a la nit exhibició de rodeo nocturn.

Primer un rapid racing amb premi. Tots els palistes surten a l’hora i guanya qui agafa un cartró que penja d’una corda.

A la foto es veu l’Ian (piragua taronja, a l’esquerra), ja passat el rulo, però a l’expectativa… Va recollir un cartró que va caure a l’aire… O sigui que va tenir premi sense risc de prendre mal… Ja diuen que a vegades més val “manya” que “fuerza”.

Desprès exhibició de rodeo.

I per acabar l’espectacle de les Ntelades, des del pont i a sobre el riu i algun foc artificial (algun per causes econòmiques).
No tinc fotos perquè la veritat és que les Ntelades no les vaig mirar, no podia fer fotos perquè no tinc un flash decent, i veure-les per fora del visor de la càmara em fa patir molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.