Responsive web

Responsive és una d’aquelles paraules que costa… És una paraula tècnica que no sabem ben bé què vol dir. Bé, doncs fa referència al disseny de les webs.

Des de fa uns anys l’ús de dispositius mòbils va aumentant, tant, que ja es fan servir més dispositius mòbils que ordinadors de sobre taula. Els dispositius mòbils tenen les pantalles més petites que un monitor normal.

Si volem que la gent ens trobi i ens visiti a Internet des dels seus dispositius mòbils, els hem de facilitar la feina. Podem fer fer una aplicació mòbil, però surt molt car. O bé hem de fer que la nostra web s’adpati a diferents tamanys de pantalla. És important destacar que la web no es veurà igual a totes les pantalles. Els diferents elements es redistribueixen i es redimensionen per tal de facilitar-ne la lectura i visió.

Aquest disseny adaptable és el disseny Responsive.

I la teva web és responsive? Ho has comprovat? Has mirat quanta gent la visita des de dispositius mòbils?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.