Passava per davant la Residència d’avis de Sort i he sentit aquest crit:

– Ra, ra, ra, el groc guanyarà!

He mirat, i els he vist tots engrescats jugant a la petanca. Hi havia dos equips, els grocs i els vermells. Una mà innocent tirava el boliche, i els altres tots des de la seua cadira, aixecant-se si poden, tiraven per rigurós torn, tot depenent de si el seu equip perdia o no. I no us penseu que segons com anava el joc feven una cosa o altra! M’hi he estat una estoneta i quan he marxat l’equip vermell guanyava 4 a 2. No sé com deu haver acabat la cosa. Desprès a la tarda ho preguntaré.

L’Adelaida els ho fa passar molt bé. N’hi ha que se la miren amb cara de pensar que està com una cabra, però tots deuen estar-li molt agraïts de tot els que els fa fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.