Aquest any el Ral·li fa 50 anys i dona la casualitat que a dia d’avui encara no s’ha pogut fer cap de les competicions previstes al camp d’eslàlom. Es va suspendre la 3a Copa d’Espanya d’eslàlom i la Copa Catalana d’eslàlom.

El proper que hi ha previst és el Ral·li en sí i just desprès l’Open Internacional i el Campionat d’Espanya d’estil lliure.

Això vol dir que el camp d’eslàlom s’ha de refer durant aquest temps. Però a saber quan baixarà el nivell de l’aigua (que jo crec que es mantindrà alt dies i dies) i com haurà quedat tot plegat…

I molt més preocupant que tot això, és que cal fer un repàs de tot el riu, tot sencer!, per mirar com ha quedat i intentar netejar-lo el màxim. Arbres, branques, sirgues i mil coses poden estar enganxades per tot arreu.

N’hi ha per dies!

La foto pot semblar una instal·lació artística, però no! és tal com ha quedat el camp d’eslàlom. El riu ha baixat quasi un metre i fa sol…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.