No és que estigui pessimista, ni molt menys, però és que en les darreres 4 setmanes he estat a 3 enterraments. Un de 24, un del voltant dels 40 i un de la tercera edat. Dos d’ells incinerats. Un enterrat. I veure tot això fa pensar en que faran/faràs quan et tocarà a tu mateix o als teus més propers.

Jo vull donar tots els órgans que sigui possible, i la resta a la ciència. Els futurs metges poden fer-me disseccions, que els servirà per entrenar-se per situacions reals. (Això si, tal com diu el meu pare, ja que els ho donem tot, que es facin càrrec de les despeses de transport, i de tot plegat). I la cerimònia vull que sigui civil. Jo no tinc res a veure amb l’esglèsia. L’alcalde diu que hi ha un protocol establert, o sigui que endavant…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.