Falta molt poc per que acabi el Màster en dinamització de la societat de la informació i el coneixement que estic fent a la UOC. De fet ara mateix només em queda acabar el projecte final.

Al final del primer any vam tenir de fer el disseny d’un projecte i ara n’han publicat alguns. Jo vaig planificar una obra de teatre per orientar a les famílies i a tothom que està en contacte amb nens i joves en la tasca de l’educació en TIC. No sé si algun dia es portarà a la pràctica però estaria bé!

El d’ara, a part del disseny també s’ha de portar a la pràctica. Ho tenia una mica malament pel fet de que ja no treballo de dinamitzadora del Telecentre, i per tant no disposo de cap recurs econòmic. Així que imaginació…

Vaig plantejar a la residència de gent gran de Sort, que és on està el meu pare, de fer un seguit d’activitats per tal d’apropar als residents a les TIC. Segur que els pot servir de distracció, apropar-se al món actual, poder sortir del seu entorn més proper, encara que sigui virtualment, i els serveix per exercitar memòria i capacitats que poc a poc es van apagant. Els va semblar molt bé i ja hem començat a treballar.

He d’acabar de personalitzar el bloc per poder anar seguint el què fem, i espero que sigui aquest projecte sigui la base de la consolidació d’aquest tipus d’activitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.