Ja fa dies que em barallo amb el css. Poc a poc m’hi vaig habituant….

Ara, li toca al Linux… Hi ha coses que m’agraden, encara que crec que el 100% de moment impossible, però valdria la pena tenir-lo.

Ahir vaig probar d’instal·lar-ho! Fatal! Vaig fer malament les particions, i plaf! m’he quedat sense ordinador de moment. A veure si em poden recuperar alguna cosa, i m’ho instal·len. Encara no entenc massa bé per què no vaig fer còpia de seguretat abans de fer provatures… No n’aprendré mai!

A l’ordinador dels nens tampoc m’en he sortit. És vell i no sé si es pot. Però, el que si que he fet, és instal·lar-los programari lliure: openoffice.org, firefox, tux paint, tux type, i n’he de buscar més. Ara, el Messenger no s’ha salvat, és clar! Podria posar-hi el gaim, però llavors…ni guiños, ni tonteries… No és que xategin massa, però bueno…

Espero que dilluns a la nit, tingui l’ordinador recuperat, amb el xp i el catix i amb els arxius vells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.