WordPress

L’objectiu del curs de WordPress és aprendre a desenvolupar pàgines web. A l’acabar el curs els alumnes són capaços de crear, gestionar i publicar webs.

El curs es pot adaptar a diverses durades i formats, i personalitzar-lo per col·lectius específics (empreses turístiques, esportistes, petits comerços, artistes, etc.)

Posicionament SEO i xarxes socials

Curs d’introducció al posicionament web i a les xarxes socials per a persones i petites empreses que ja tenen web.

L’objectiu del curs és entendre la importància de planificar una bona estratègia i portar-la a la pràctica correcta i eficientment per tal de millorar els resultats i fidelitzar clients.

El curs es pot adaptar a diverses durades i formats segons les necessitats dels participants i col·lectius.

GIMP

El Gimp és un editor d’imatges lliure molt complet i que pot ser un molt bon complement per a tothom. Si t’agrada fer fotos, si tens una web i/o blog, si fas treballs, si fas informes, si et dediques a l’ensenyament… Pràcticament tothom necessita un editor d’imatges avui en dia!

Els cursos de Gimp poden ser presencials i en línia, i es poden adequar a tots els col·lectius i necessitats.

Cursos per a gent gran

La tecnologia avui en dia s’ha de fer servir sí o sí. Per la gent més gran i que no hi ha està molt acostumada els pot representar un problema. Però amb una mica de paciència i ganes poden arribar a aprofitar el més positiu com qualsevol altra persona.

El curs pot tenir diferents formats i preparar-se per diferents col·lectius.

Creus que el teu fill s’està passant?

Taller dirigit a pares, mares i educadors en general, que té com a objectiu reflexionar de com s’ha d’acompanyar als joves en l’ús de les pantalles en general per tal que les conseqüències en el seu futur siguin positives. Es parla sobre usos, mal usos, abusos, identitat digital i reputació en línia.
Molt apropiat per impartir a Instituts, Ampes, a través d’Ajuntaments, Consells Comarcals…
Si hi estiu interessats podeu posar-vos en contacte amb jo (olga@pirineuweb.com)