Portfoli…. Què vol dir? És on es mostra la feina que fas… Aquesta paraula la vaig treure fa molt temps d’Internet… Però clar, de català no en deu tenir massa.
Arran d’un comentari de la Núria he començat a buscar-ne un altre:

Feina Em sembla que no es bona, perquè hi ha algunes coses que mostro, com la majoria de fotos que les faig com a entreteniment, tot i que una temporadeta vaig fer de fotoperiodista per l’Agència Catalana de Notícies ;) Aprofito per dir que m’encantaria algun dia que algú m’encarregués un viatge fotogràfic :D
Una mostra Si, però queda llarg. S’empega molt a la següent opció
Aparador De moment és la que triat… Tots hem badat davant dels aparadors físics. Tal com dic en els meus cursos i xerrades, el món virtual no deixa de ser una còpia del món real, així que de moment em quedo amb Aparador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.