No cal anar al parc d’atraccions! Al vestíbul de l’hotel del primer dia hi havia un sofà giratori tope divertit!!!
Les xuxes no podien faltar. A tots els supermercats grans hi havia una paret plena. Les venien a 6.95 Euros al kilo, i n’hi havia de tots colors i forma. Feia bonic!L’aigua és una de les altres coses que no podia faltar. Però no és el mateix banyar-se al llac que al riu o al mar! A la cabana de la llenya hi ha la calavera d’un peix enorme i amb unes dents…

Aigua, aigua i aigua. A tot arreu n’hi havia. Sort que a la cabana no en teníem d’embarcadero!!!
Llàstima que no vam poder fer més activitats però estàvem fora de temporada. L’Hug es va estrenar amb una bici “gran” i amb marxes i va flipar!
Fotos de família no en vam fer masses i que surtis la mama menys!
Vam fer molts kilómetres en cotxe. El Ford Focus era bastant cómode. El paisatge quasi sempre igual. A ratos dormien, a estones es xinxàven i en algun moment parlavem de coses “sèries”.
Vam visitar un parell de museus i una galeria d’art a Lappeeranta (o com s’escrigui) però el que més gràcia els va fer van ser els canons.
Això si que ens va agradar a tots! Una barbacoa interior! Era una cabaneta xica però espaiosa de dintre. Podies remenar el foc, torrar-te el pa i menjar ben a gust. Ens va faltar una mica de llum, perquè les làmpares d’alcohol que hi havia no estàven en condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.