Per la nostra part dissabte també vam fer una triatló. Però era per buscar un lloc on venguessin cartutxos del fogó. I no ens en vam sortir. Vam anar a quasi bé totes les botigues i gasolineres de la zona i res. Flipa pq a 3 llocs venien el mateix fogó i enlloc tenien cartutxos. No és normal!
Dilluns prosseguirem amb la recerca. I si no hi ha sort en una botiga propera que ens han dit avui, ens arribarem a un Decathlon, que està al costat d’un Ikea! :D
Última hora!!! Al mateix poble n’hem trobat, just al centre!!! N’hem comprat 3 de patac, per si les mosques!
De totes formes a la nit vam poder menjar calent gràcies a un fogonet d’emergència. I diumenge al vespre també pq un veí de càmping, que marxava, ens n’ha donat un de seu. Molt amable el senyor! Ahir vam estar jugant a futbol amb ell i la filla, i al matí ens hem trobat al camp d’eslàlom i al canal d’aigües tranquil·les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.