Sí! hi ha molt joves que quan acaben el Batxillerat marxen a estudiar fora. N’hi ha que marxen en acabar la ESO. Però aquí a casa, no estava previst. Però així de cop i volta ha passat.

L’Ian marxa fora. Se’n va pq vol. Se’n va a fer algo que el motiva enormement! Fins i tot ha canviat d’idea del què ha d’estudiar! S’haurà d’esforçar molt en tots els aspectes, però en té ganes, moltes ganes! No marxa molt lluny de casa. Només hi haurà el Port del Cantó pel mig. Canvia de casa. Passarà de viure amb mi i els seus dos germans, a viure amb una altra família (tot dones!). Estudiarà en un insti enorme, tindrà una persona que l’ajudarà i li farà de tutora en tot lo acadèmic i un entrenador que serà el seu referent en tots els altres aspectes. No sabem quant temps durarà.

I l’Aleix tb marxa. L’any passat va fer el seu primer viatge, un parell de mesos a Canadà. Aquest any toca Xile. 6 mesos! Bé això en un principi, pq l’altre dia ja em preguntava si podria canviar de pais…

Total, que ens quedem l’Hug i jo solets. Ens tocarà fer de mare i germà online com aquell qui diu! Segur que els trobem a faltar i molt, però estic satisfeta de veure que estant aconseguint fer el que més els agrada, tot i l’esforç que els comporta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.