M'estic passant? Taller per adolescents de Pirineuweb.com

Per aquest curs he preparat nous taller per adolescents, però també per a famílies.

Van passant els anys, els més joves, ja nadius digitals, van creiexent i van bastant perduts. Els pares també. Val la pena destinar una estoneta per reflexionar.

Els tallers que estic fent aquest curs són:

  • El meu altre jo (ja el feia el curs passat): Mitjançant un joc de rol i el visionat d’alguns vídeos comprovar si el jo físic coincideix amb el digital i arribar a fer-se càrrec de la importància del rastre que deixem a la xarxa en el present i futur.
  • M’estic passant? Es plantegen 9 preguntes als assistents pq puguin valorar si passen massa hores al dia davant de la pantalla. S’informa, sensibilitza i recomana algunes accions per tal de prevenir l’addicció a les pantalles.
  • Creus que el teu fill s’està passant? Es convida als adults que estan a càrrec de menors a reflexionar sobre l’ús i les hores que es passen davant les pantalles els més joves. S’analitzen els possibles riscos i problemes (lleus i greus) i es proposen algunes pautes.
  • El CV, d’avorrit res de res! Explicació de com s’ha de fer un CV creatiu en funció de les capacitats i experiència d’una persona i de la feina que es vol trobar.

Si us interessa algun d’aquests tallers us podeu posar en contacte amb mi a través del mail: olga@pirineuweb.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.