Ja no hi pensava!

Diumenge, mentre vamanar a portar l’Hug a La Carral, va tenir lloc una duatló, en la que l’AEP col·laborava amb l’organització, bàsicament posant els controls.

Quan vam arribar ens van comentar que un participant, que en un control havia passat el 19è, s’havia perdut. No havia aparescut. Era el vespre i encara no se sabia res… Vam veure passar l’helicopter però també van comentar que hi havia un petit incendi…

Ahir vaig interessar-me pel tema, i vaig flipar! El senyor participant es va equivocar de camí… Va agafar un que no era, i per tant es va allunyar del recorregut. Solució que va trobar? Doncs posar un rètol de SOS, amb pedres al mig d’un prat, i esperar que l’anessin a buscar!

No sé ben bé si és veritat i com van anar exactament les coses. Però pel que sembla no s’havia fet mal, ni tenia cap mena de problema! No podia haver tornat al recorregut? No podia haver tornat cap a la civilització? Hi havia un monter de participants i només es va perdre aquest! Potser volia ser protagonista d’algo????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.