Ahir al vespre vaig anar a veure The Fine Line i vaig sentir alguns testimonis que no et deixen indiferent. Això dels allaus fan molt respecte. De fet, desprès d’haver-ne viscut un d’aprop a Vall Ter fa molts i molts anys, sempre m’han fet molta por. Tant, que a Tavascan encara no m’hi han vist el pèl ;)
Espero que els meus fills la vegin (l’Ian ja ho va fer ahir), i si potser en buscaré una semblant de riu per tots dos.

Al vespre, com que havia posat al foc un tronc molt gran i s’hi estava molt bé al sofà, vaig estar mirant la tele. A última hora, vaig enganxar un documental que feven al 33: Figura amb paisatge.
En un primer moment no sabia de què anava. Però el ritme pausat, la parla i el que deia aquell senyor van fer que anés a dormir ben tard.

– Estic matant lo temps…
– Què va! el temps t’està matant a tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.