Neorurals: Persones de diversa procedència urbana que decideixen establir-se al poble.

Vista aquesta definició si, sóc una neorural. He passat de viure a una ciutat, una gran ciutat a un poble. Si. Jo sóc de la fornada dels 90.

Neorurals: Hippies, rastes, porros, poca estabilitat, integració mínima…

Ara no, no sóc neorural.

Quina mania aquesta de les etiquetes! Perquè s’ha d’etiquetar a tothom? Cada ú fa el que fa per unes raons personals, en un moment determinat i d’una forma única. Qué un grup de gent coincideixi en algo, no significa que ho hagi de tenir tot en comú. Els estudis sobre mostres petites poca cosa ens poden dir a nivell general. Les estadístiques no deixen de ser més que això: estadístiques. Hi ha tants matissos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.