Preparant la ruta de l'endemà

Sentit horari

Abans de sortir de casa tenia claríssim que seguiria la N500 en sentit horari. La raó era clara. Aniria amb la meva furgoneta, amb el volant a l’esquerra (oi, que és així?), i com que anava sola, sempre tindria millors vistes mentre anava fent km.

Una vegada allà vaig seguir amb la mateixa idea. Tant és així que vaig pujar cap a Escòcia per la M6. Obres i més obres, i algun peatge. I la travessa de Londres, tot i que es fa per les rondes, un mal de cap.

Desprès de les nits a Beckfoot (prop de Carlisle) i Dalness (Glencoe), la primera nit oficial de la meva particular NC500 va ser a la Illa d’Skye (9/8) i desprès ja vaig enfilar cap a Ullapool, i anar fent. Fins arribar a Cromarty (16/8).

Ruta per escòcia

Arriba la crisi

El dies 15- 16 vaig tenir una crisi… Una crisi personal important! Estava com mig enfadada amb mi mateixa per com havia anat el viatge.

A l’altra costa, l’oest, vas amb la boca oberta contínuament. Els paisatges són increïbles. Et sorprèn cada racó. I ho havia fet massa ràpid! El fet d’haver estat en alguns llocs fa anys, i baixar de l’Stac Polladh tardet i trobar-me amb una posta de sol molt bonica també hi va influir. Les mateixes ganes de veure més coses em feien fer més km seguits… 3 nits en aquesta costa sol. Imperdonable!

Achnahaird

Clatchtoll

pujant stac pollaidh

pujant stac pollaidh

posta de sol

La costa nord, tot i que el tens ja va acompanyar menys me les vaig prendre amb més calma. Agafava tots els trencalls que hi havia cap a banda de mar, i algun cap a l’interior, sempre que fossin carreteretes petites. A vegades tenia premi, a vegades no hi havia res d’interessant.

Plages de Balnakeil

graffitis

vaca escocesa

 foca a Strathy point

pescador Portskerra

radioactivitat

La costa est ja no et fa tenir la boca tant oberta. La obres, però, sol de tant en tant. Això sí, el poder veure les foques i els dofins és increïble. Els pobles són més pobles. Hi ha ports de pescadors més monos, més difícil per trobar llocs guais per dormir…

foques a Keiss

 

benzinera vintage a Brora

portmahomack

dofins a Fortrose
Havia arribat a Cromarty, molt a prop d’Inverness. Massa ràpid! Havia d’haver destinat molts més dies al principi!!!

La decisió

Què havia de fer? Anar cap a Edinburgh? Aparcar a les afores, festival, gent…. Buf! Tenia més ganes de natura.

Au, cap a Skye, i desprès potser 2 ferris, Mull i baixar… Però de fet va acabar sent 3 dies a Skye i començar la tornada.

Si tornés a repetir

Desprès d’uns dies d’haver tornat i haver-ho paït tot una mica, crec que la tornaria a fer igual, d’Oest a Est, però destinaria molts més dies a cada una de les etapes… Si t’agrada un lloc, no facis tants km. Fes les etapes molt més curtes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.