Cap de setmana mogut. Últimament tinc la sensació de que a Sort es fan moltes coses, i a part, és que la nostra família s’apunta a tot…

Avui mateix, a les 8:30 ja estàvem al carrer per anar a natació a Talarn (al Pallars Sobirà no hi ha piscina, i hem d’anar a l’Acadèmia Militar del Jussà). A quarts de 12 hem arribat a Sort, just per anar a la jornada de portes obertes de la Oficina de Turisme a fer la presentació de les webs (les de senders, turisme i consell ) que hem estat fent un grup de teletreballadors els últims mesos, i els nens han anat a l’Escola de Piragüisme a l’entrenament.


Desprès ens hem trobat tots al polisportiu on hi ha el Concurs de Vaca Bruna, que dura avui i demà. Ens han donat vedella, que per cert estava boníssima, i ens hem estalviat de fer el dinar. He fet algunes fotos i hem fet una mica de vida social.


L’Aleix està treballant, que ha començat un curset, i a quarts de 6 els nens aniran al cinema, que fan una sessió gratuita per ells.

I demà la Copa Catalana d’Estil Lliure, que conicidirà amb la subhasta de vedells, que m’agradaria veure.

Desprès hi ha gent que diu que a Sort no hi ha res per fer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.