Aquest cap de setmana hi ha hagut 2 morts sobtades al nostre entorn.

Està claríssim que tots hi hem de passar, però també està clar que hi ha coses que costen molt de païr, sobretot, quan es tracta d’un noi de 15 anys.

Fa un parell de setmanes l’Ian i l’Iker estaven a casa seva. Van tornar encantats, s’ho havien passat genial i havien après moltes coses. Abans de marxar de cap de setmana llarg l’Ian va penjar un petit vídeo al Fb i ahir el va penjar al bloc. Segur que sempre el recordaran rialler i passant-s’ho la mar de bé.

I la família… buf! molt dur! Van superar una sotregada, espero que ara puguin conviure (no sé si això es pot superar mai més) amb aquesta. Buf!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.