Demà es presenta l’agenda Lo Tafanari 2010. És una agenda personal plena d’obre fetes per col·laboradores del Pirineu de diferents perfils: artistes professionals com d’altres no professionals: poetes, cuineres, escriptores, fusteres, pintores, metgesses, fotògrafes, pageses, dissenyadores,…

Aquest any em van convidar a col·laborar-hi i ho he fet amb el que tocava: una col·laboració individual i una col·lectiva.  La col·lectiva ha estat la fusió entre un poema de la Jezzabel i una fotografia meua, i per la individual un muntatge d’una fotografia meua que vaig fer fa força temps, un món particular.

 

Aquest dissabte, demà, hi ha la presentació. Si a algú li interessa comprar-la val 12 Euros, això si, ha de ser ràpid perquè és demà i perquè l’any passat es van acabar de seguida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.