La meva experiència amb llistes de correu podríem dir que és llarga (relatiu en aquest món), però poc intensa. Porto apuntada en la llista de les ciberdones alguns anys, ja, i la veritat és que hi estic molt a gust.

En vaig crear una pels companys de classe de l’Escola Nausica, on vaig fer tota la primària.

I ara m’he apuntat a dos de noves: Ovillo, tema css, i Linuxeras, grup de dones que utilitzen Linux, ChicasLinux. Són dos temes que m’interessen molt i segur que m’aniran molt bé, i a la llarga, potser hi puc aportar algo. A més la pàgina de ChicasLinux està feta amb Drupal, la qual cosa també pot ser molt interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.