Buf! semblava que estava molt lluny. Tenia la sensació de que no arribaria mai més… Però ja és demà! Comença la vida normal! Uauuuu! Tots estem molt contents!

L’Aleix puja a l’Institut. Està emocionat! Ja és molt gran, i de cop i volta és dels més petits! De moment en té moltes ganes…. A veure com anirà. Comença una etapa distreta, per dir-ho d’alguna manera.

L’Ian fa quart o 2n de cicle mitjà. S’ha fet el propòsit d’esforçar-se i de que no el castiguin, sobre tot a l’hora de menjador. A veure si ho aconseguim!

I l’Hug primer! Ell també està content. Això de treballar i aprendre li agrada molt. Aquest any vol fer karate, per fi ha arribat als 6 anys i ja en pot fer!

I jo, les meves propostes són recuperar l’esport. No sé el que durarà, però ho intentaré. M’he apuntat al gimnàs: tres hores a la setmana, i aniré a jugar a volei els dilluns que pugui. Ho necessito física i psíquicament.

I l’Aleix gran, doncs mira, ara molta feina, desprès la operació… Paciència.

Bien! comença la normalitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.