Al final s’ha quedat en un intent. Aquest migdia hem sortit amb la idea de passar la nit fora, però el temps s’ha anat complicant i com que les previsions no són massa optimistes hem tornat cap a casa. Total questes meravelles les tenim a tocar i no costa res tornar-hi un altre dia.

Hem decidit anar al Pla de Boet. La pista està prou bé, tot i que ara quan hem baixat semblava ben bé un riu.

Espectacular el Pla. Ja el recordava bonic però avui m’ha semblat preciós. De fons trons, el cel amenaçador a trossos, aigua per tot arreu, flors, murgues i molt verd. M’ha cridat molt l’atenció però, no trobar-hi ni vaques, ni eqües, ni voltors, ni res de res. Sol un home agafant murgues. Que per cert li’n he donat una que havia collit jo i no sé si era de les bones o no… M’ha semblat que era de la zona, mai tant que no sàpiga distingir-les!

Em pensava que l’Hug s’avorriria però no. La veritat és que crec que s’ho ha passat bastant bé. El pròxim dia a veure si passem la nit també!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.