Fa uns dies, durant aquella ventada que hi va haver tant forta arreu de Catalunya, vaig comentar que havia caigut el “caputxó” d’una de les xemeneies del bloc que estan fent davant de casa.

Doncs bé, portem 3 dies amb vent. Avui ha afluixat però continua havent-hi ràfegues prou fortes. I sabeu què? Aquesta vegada ha caigut el de l’altre dia, i el del costat.

El de l’altre dia ha caigut aquest matí, i ha tornat a quedar entre les llucanes. Ara mateix hi ha uns treballadors de l’obra col·locant-lo al seu lloc.
I l’altre ja va caure ahir al matí, i el més fort és que va caure abaix, a la terrassa d’una de les plantes baixes. Per casualitat no hi havia ningú!


I ara vec que estan a l’altre teulat, cap a l’altre carrer. Senyal que per allí també n’ha caigut alguna… Esperem que ara s’hagin assegurat fixar-los bé. Quina por!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.