Per fi hem aconseguit anar al Gerber. Feva molts caps de setmana que ho intentàvem i no hi havia forma. Unes vegades per mal temps, d’altres per compromisos… Però avui si, a més hi hem anat amb més gent.

No hem patit massa calor tot i fer un dia espectacular i ens ho hem passat bé.

De petita ja hi havia anat i tenia el record que era com les rambles, i efectivament, segueix igual. Ens hem creuat un fotimé de gent, i alguns d’ells amb falta de sentit comú, i ni idea de les normes de comportament que un ha de tenir quan passeja per un Parc Nacional:

Hem trobat 3 gossos sueltos (els amos no els portaven lligats), un d’ells es banyava tranquilament en el primer llac i tot. També hem vist un tio pescant (parent del gos que nadava), i un tio que pujava tot cofoi amb la seua canya i sarronet. Hem avisat al gos nadador i els amics del que pescava, i ens han acabat dient que erem uns mal educats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.