A finals de la setmana passada hi va haver el seminari Estratègies empresarials per a la dinamització del turisme a Sort.

L’any passat hi vaig assistir crec recordar que a totes les sessions. Sempre és d’agraïr que pugi algú a fer alguna cosa al Pallars.

Aquest any no podia assistir a tot pq tinc molta feina. M’havien dit que el dia anterior hi havia hagut un noi molt bo, que havia parlat de l’home light i em va animar i divendres si que hi vaig treure el cap. A mi m’interessava especialment una ponència sobre marketing a Internet.

Finalment en vaig sentir 3. I la veritat és que cap de les tres em va convèncer gens, ni per la forma i pel contingut.

Pel que fa a la forma: El ditjós Powerpoint!!! Pantalles plenes de lletres… lletres i més lletres… Un ponent que si no podia llegir el que hi deia no sabia explicar-ho, etc. Vaig fer fotos per llegir-m’ho tot desprès.

Pel que fa al contingut: Em va semblar fluixet, sobre tot la que m’interessava a mi, pq no va parlar en cap moment de la realitat del Pallars. Els exemples eren ben llunyans! Crec que es podrien haver documentat una mica i parlar del que es fa aquí, els seus punts forts i els febles.

A veure l’any que ve…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.