A l’estiu la feina sempre baixa… Els meus clients reals i potencials tenen molta feina i la cosa afluixa. A vegades hi ha emergències i em dedico més que res a “apagar focs”.

Ara l’estiu ja s’ha acabat i comença el “curs”. I hi ha dues coses que tinc ara entre mans que tenen a veure amb la formació en línia:

  • UOC: des de fa uns anys faig de tutora a la UOC i de consultora en un laboratori, concretament al Grau Multimèdia. I m’agrada! Em sento útil i aprenc moltes coses.
  • Fundació Esplai: Aquesta tardor torno a impartir el curs de GIMP. M’agrada, i ara mateix m’agrada anar bastant bé de temps per dedicar-hi més temps del que hauria…

Compartir coneixement i experiències és molt enriquidor, i en línia també es pot fer. Des de que al 1999 vaig començar l’aventura d’estudiar a la UOC, via mòdem, d’aquells que pitàven, i des d’un Pallars encara molt lluny de tot arreu, que en sóc fan. I tant és que estigui a una banda o l’altra. Tant m’agrada fer de formadora com d’estudiant.

Ara, que sí pogués treballar, des d’un despatx amb vistes i sol, la cosa milloraria molt. De moment això no és possible…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.