L’entrada de casa quedarà una mica més endreçada a partir d’ara. Avui els dos grans han acabat els entrenaments.

Quan he comentat que demà endreçaríem tot el material que està pel mig, ja m’han dit que no calia, que han d’anar als alps al juny!

Porten esquiant des de principis de desembre, tots els caps de setmana i totes les vacances escolars, fent el port de la bonaigua 2 vegades com a mínim cada vegada ( i n’hi ha un que es ja es mareja sol pensar en el cotxe), aixecant-se a les 7 (una hora mitja més d’hora que els dies de cole!), passant fred (han arribat a esquiar a -24ºC aquest any)… i encara en tenen més ganes!

Aquests dos últims dies el gran ha fet Telemark. Diu que és molt guai, i vol que ho provem tota la família… Ho deixarem per l’any que ve, que el proper dissabte comencen la natació a Talarn!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.