L’Ian ha rebut per escrit les felicitacions de la Directora General de Deportes, Ana Muñoz Merino, per la medalla que va aconseguir a la Copa del Món d’Estil Lliure que va tenir lloc a Sort, del 7 al 12 de juliol.

M’imagino que els altres catalans que van guanyar medalla també les deuen haver rebut.

Trobo que és un detall… No tenim experiència en el tema, i no sé si es fa sempre, però està bé.

Em pregunto si una resposta per escrit demanant una mica d’ajut econòmic estaria fora de lloc… Fa vergonya demanar, però crec que tots aquells diners que estan disposats a gastar-se pel futbol són una bestiesa… Amb una petitíssima part podrien mantenir els esports més minoritaris.

I és que competir i entrenar no és barat, gens barat. Per fer-ho i estar a un bon nivell s’hi tiren moltes hores. El material és caríssim i cal viatjar bastant. Ja es busquen la vida per anar subsistint, però s’agraïria una mica més de suport.

Ara a finals de mes li toca marxar cap a Cunovo, a Eslovàquia, al Campionat Europeu. Tot i anar-hi com a Campió d’Espanya, s’ha de pagar el 50% de les despeses. Aquest any hi podrà anar pq és aquí a Europa. L’any passat podia haver anat al Mundial, però com que era a Estats Units no va voler. El cost econòmic era una bestiesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.