D’aquí a 5 dies farà 4 mesos que em vaig trencar el radi.

Vaig a rehabilitació 2 vegades per setmana. A casa vaig fent exercicis, i intento fer servir la mà tot el que puc perquè vagi agafant força.

Aquests dos últims dies he estat força bé. Però avui a les 6.30 del matí m’he despertat amb dolor. M’ha anat molestant… A mida que passaven les hores m’anava fent més mal. He estat al Consell un parell d’hores, i la cosa no ha afluixat… A rehabilitació me n’ha seguit fent, fins i tot amb la parafina posada.

Aquest dolor no és un dolor en un lloc concret, sinó que és un dolor difús i que em posa molt i molt nerviosa. Per molt que mogui el braç, que m’ho toqui, que estiri, no hi ha forma de fer-lo passar. Avui em queien les llàgrimes…

I tot per no canviar un guix quan tocava! Ja té nassos l’assumpte! Es va ben lluir la Gozzi!

Vaig posar una queixa, però encara no m’han contestat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.