Avui hem dinat una mica més tard que ahir… a la 1 aproximadament. A les 2 els nens ja han anat cap a la piscina, i al cap d’una estona hem sortit a voltar.
Avui hem anat a l’Étang Noir, que vaig veure que és reserva natural. Hi ha una camí i un centre d’interpretació. Hi ha moltes coses per veure, però és clar, has de tenir sort i anar molt callat, cosa practicament impossible amb aquests.
A part de plantes de diferents tipus i aigua, hem vist libel·lules blaves, vermelles, grises, gegants, aparallades, sueltes…Desprès els nens volien anar a jugar a les dunes, però al final hem anat a una platja nova, i les dunes estaven vallades. Total que han acabant banyant-se. La platja és impressionantment llarga, de fet té 152 km. No veus on s’acaba, i a sobre a les 6 de la tarda es fa una boirina que encara dificulta més la visió.
Sort que els socorristes tenen molt ben delimitada la zona de bany, i ho tenen tot molt controlat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.