Ahir vaig anar a La Seu al vespre, a l’hora de la posta de sol. No sé si ho fa que aquests dies vaig de bòlid i no veig cap mena de paisatge, però ho vaig trobar espectacular… Entre la tardor i la il·lumninació selectiva… mmm, per parar el cotxe i estar-se una bona estona mirant. Però no podia perdre temps, ni parar a mirar, ni a fer una trista foto.

A la nit al tornar, impossible que m’agafés son. Ràpid però ben atenta… Encara no és època d’haver-hi cavalls xupant la sal de la carretera, però mai se sap si et trobaràs un cèrvol, una daina, una llebra o un teixó… De fet, a part d’alguns cotxes, sol em vaig trobar un home que caminava a l’anar i al tornar… Quina moral!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.