L'esmorzar... Pa amb tomata i pernil o formatge...

Trobo al Google Analytics que algú ha anat a parar a la meva web buscant “Esmorzar Olga Cuevas” i em fa gràcia!

Just aquest matí feia un repàs de com visc cada una de les coses que faig cada dia, i l’esmorzar és una de les moltes coses que faig a consciència… No m’he tornat boja, no! Faig aquest exercici sovint i, a més a més, ahir vaig assistir a la conferència del meu company de coworking Joaquín Viñas, Claves pera mejorar mi felicidad en el trabajo. Una de les cinc claus que va donar era el fer les coses conscientment, o el mindfulness (pels que els agraden les paraulotes).

Miro a veure què surt i em trobo que hi ha diverses entrades del meu blog que fan referència a l’esmorzar. M’encanta veure entrades antigues, així, quan no t’ho esperes… Venen molts records i veus el pas del temps. Hauria de recuperar la costum d’escriure més coses al blog personal!

Sé que la intenció d’aquesta persona que ho ha buscat no era anar a parar a la meua pàgina. Però mira, qui sap igual també necessita una web, o té fills joves i està preocupada per l’ús que fan de les pantalles els seus fills

Per cert, el meu esmorzar de cada dia és pa amb tomata amb pernil salat o formatge, vaig alternant… I aigua freda de la nevera ;) Si no esmorzo així que m’aixeco, vaig zombie…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.