Aquest matí el Consell Comarcal ha repartit els carros de la compra que han sortejat entre la gent que ha estalviat bosses de plàstic quan ha anat a comprar durant els darrers mesos.
Han sortejat 70 carros. No tindria res d’especial si no fós perquè els carros estan confeccionats amb les pancartes que es van fer servir per la campanya Moiem-nos.
Durant uns mesos el Jaume de Baro, el Nacho d’Alins i jo vam estar penjats als fanals de la comarca, ara ens passejaran per carrers i botigues.
La gent que ha vingut a recollir els carros estaven molt contents, ni que els hagués tocat un viatge al Carib! En general els ha agradat molt veure la nova planta de transferència i les explicacions que els ha fet el Marc.
El que més els ha impactat és veure les piles de paper i cartró que generem, i el plàstic i envasos.
Amb el Jaume hem comentat que seria molt interessant que tothom passés per la deixalleria, tant els grans com els més xics.

La Mariona, que és qui ha portat tota aquesta campanya, ha quedat ben descansada, i contenta per l’èxit de tot plegat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.