A la pàgina Punttic.cat han penjat un vídeo que m’ha agradat veure.

Mentre vaig fer de dinamitzadora del Telecentre del Pallars Sobirà vaig estar en permanent contacte amb la dinamitzadora del Solsonès, la Paloma. Vam fer activitats conjuntes, i ens vam anar ajudant molt en el dia a dia.

Els km que ens separaven no eren problema. De fet ens veiem en persona molt poques vegades: a les reunions trimestrals dels telecentres de teletreball (xarxa de la que formaven part totes dues), en alguna trobada o xerrada. Però poc. Bàsicament la nostra comunicació ha sigut a través de l’Skype, i de tant en tant via telèfon, i evidentment, via correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.