Gràcies al Servei de Joventut del Pallars Sobirà i a un ajut de la Diputació de Lleida, la Biblioteca d’Esterri i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Pla d’Urgell han pogut oferir el taller “El meu altre jo” de forma gratuïta als alumnes de 3r d’ESO del SES Morelló d’Esterri i dels alumnes de la UEC (Unitat d’Escolarització Compartida) de Mollerussa.

El taller consisteix en conscienciar a aquells que utilitzen Internet de que navegant deixen un rastre digital que s’ha de cuidar, s’expliquen les conseqüències que pot portar i es donen alguns consells per aconseguir tenir la millor identitat digital possible. Alternant un joc de rol, visualització de vídeos i diàleg es va fent una reflexió d’una hora i mitja de durada que fa reflexionar als assistents en referència a la seva activitat a la xarxa.

En començar els tallers quasi bé ningú és conscient de tenir Identitat digital i és molt interessant veure les cares, expressions i silencis que es fan desprès de veure alguns vídeos i de fer algunes reflexions.

Espero poder repetir aquest taller bastantes vegades i aconseguir que la gent, i sobretot els més joves, sàpiga què fa a la xarxa i quins conseqüències pot tenir, tant en positiu com en negatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.