A vegades la gent es pensa que els que ens dediquem a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), en totes les seues vessants, parlem raro. I la veritat és que una miqueta si. Fem servir paraules que no s’utilitzen pel carrer com aquell qui diu.

Una d’elles és Doodle.

  • Acabo de buscar el significat de veritat, la traducció, i resulta que és “gargot”. Un dibuix d’aquests que alguns fem durant reunions, classes, conferències, etc.
  • També és una aplicació que permet quedar amb un grup de gent de forma fàcil. És un planificador d’esdeveniments. http://doodle.com/. Molt útil si heu d’organitzar alguna reunió o algun sopar.
  • I per finalitzar els que em fan més gràcia, els doodles de google. Són uns dibuixets o animacions que google posa a la seua pàgina d’inici inspirats amb alguna efemèride o esdeveniment relacionat amb el dia. A la pàgina de Google posa que són els canvis divertits, sorprenents i, de vegades, espontanis que es fan al logotip de Google per celebrar festes, aniversaris i la vida d’artistes, pioners i científics famosos. Aquests dies en motiu dels JJOO en posen de diferents esports. Hi ha una pàgina en que es veuen tots

I avui, tatxàn! ha tocat slàlom! Les tecles van al revés, però bé, ho trobo divertit. Aquí a casa ens ha fet gràcia. A veure amb quin temps feu el recorregut. Això si, totes les portes són verdes, no n’hi ha cap de remonte ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.