Treballo de cara al públic. M’agrada que la gent estigui ben atesa, i facilitar-los tot el que pugui. Crec que els horaris estan prou ajustats a les necessitats dels usuaris. Està clar que sempre hi ha gent que vol més, i que li agradaria que el Telecentre estigués obert les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Per totes aquestes raons, no m’agrada tenir de tancar el Telecentre…

Però de tant en tant necessito fer dies de festa. Una, perquè si no faig les vacances les perdo, dos, perquè he de recuperar hores que faig de més…

Aquesta setmana que ve vull fer festa als matins, i com que el company de feina que em sustitueix també té vacances per fer, i les ha de fer per força, no està clar que m’ho concedixin! Desastre!

I total no us penseu, que vull els matins per treballar en altres coses que tinc entre mans! Ara que algun dia agafaré la moto i aniré a donar un volt…. Teletreballaré tota la setmana, i per tant podré montar-me els horaris com em convingui!

:(

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.