Avui ha començat malament el dia. Pobra dona igual se l’han quedat a l’hospital de Tremp.

Ja he demanat una farmaciola pel telecentre. Necessito guants de latex i una manta com a mínim. Ja que a part de la feina normal m’he de dedicar a fer de socorrista, fem-ho amb una mica de medis. Això si, sort que recursos no ens falten. Avui els papers de diari ens han anat prou bé per fer un matalasset, amb coixí i tot i per fer de manta.

Durant el matí, tot i tenir moltíssima feina, no n’he pogut fer massa. Aquestes coses et trasbalsen bastant, i a part avui ha començat a venir gent, més que els altres dies. I a més el fet de que fos dia de DNI, haver-hi l’escala de fora plena de sang, la gent ha passat per l’escala de dins del Consell, amb el trasbals que això suposa pel Telecentre.

A la tarda, també, molt a gent… Sort que a les 8 tenia entreno i a les 9 partit. Hem tornat a perdre, com per variar, però hem jugat molt millor que els altres dies. Quan més justos som millor.

I la setmana que ve diu que anirem a Pobla a jugar, però l’equip de noies! A veure quin dia… Ja en tinc ganes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.