Ahir em vaig despertar amb un missatge al Whatsapp. Estava a punt de neixer la Brisa! Molt bona notícia!!!

Avui el despertar ha sigut ben diferent. Una veu amplificada per un aparatejo i per la morfologia del carrer Major, capaç d’atravessar el doble vidre que tinc a les portes del balcó de l’habitació d’una tercera planta. De seguida he recordat que avui era el Via Crucis. De seguida ha arribat el punt àlgid. La 5a estació, segur que és a la porta de casa!

A la tornada he sortit al balcó a fer fotos. Això si, m’he vestit.

He comptat unes 80 persones. La gent està pel que diu el capellà, diu el pare nostre no sé quantes mil de vegades i canta, però també està pendent de qui hi ha a les poques botigues que estan obertes i si surt algú al balcó. Algun et fan un somriure, d’altres m’imagino que pensen que els que ens ho mirem som uns irreverents.

Prefereixo mil vegades despertar-me com ahir!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.