Avui a la ràdio, el Bassas, preguntava als nens què els agradava més, si la tele o l’ordinador. Els meus no hi eren i no ho han pogut escoltar però quan han arribat, mentre dinàvem els hi he preguntat, i hem encetat una conversa al respecte.

La tele els agrada molt. Són capaços d’estar-s’hi hores i hores. Però també els agrada l’ordinador. Normalment fan servir a Internet. El que més hi fan és jugar, fer exercicis per repassar les taules o qualsevol cosa de cole, i buscar pokemons, o dibuixos per imprimir-los i desprès pintar-los i muntar-se les seves històries.

El gran, que ja ha fet els 13 anys, ja va més enllà. La curiositat ja el fa navegar més i buscar altres temes. Sempre els he anat explicant quines són les avantatges d’Internet i quins els inconvenients, amb què han de vigilar i què poden fer i què no. Fa una estona ho hem repassat tot, i vec que ho té present.

No fa massa vaig publicar una notícia a la web del telecentre des d’on es pot accedir a un fitxer amb consells per infants i joves, famílies i educadors, per si ho necessiteu.
També hi ha la pàgina Internet Segura amb força informació.
Tenia uns casos pràctics que eren molt bons per iniciar converses amb els nens, però ho dec tenir al telecentre. Ja ho buscaré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.