Ahir per la xarxa vaig veure un parell de lletres manuscrites de Coldplay però no en vaig fer massa cas. Ara, mentre esmorzava he sentit per la ràdio de què va el tema, i m’ha fet gràcia i ho trobo una molt bona iniciativa.

Resulta que Coldplay treu nou disc i per promociona’l han amagat una sèrie de sobres a diferents biblioteques del món amb un full d’instruccions, una lletra i dues entrades pel concert de Londres. Pel twitter han donat unes pistes per tal de que els seus seguidors poguessin buscar.

Dóna la casualitat que una de les lletres estava amagada a una biblioteca de Barcelona i una noieta de Cardona la va trobar.

TRUE LOVE: Found by @Judit_gc in Sant Pau-Santa Creu library, Barcelona in The Hound of the Baskervilles. #lyricshunt

Una bona campanya basada en les TIC!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.