Abans de desperdigar-nos pel món hem fet una sortideta amb la furgo. La furgo no està preparada per 4, però amb bona voluntat per part meua, que sóc la més baixeta, hem dormit tots a dintre.

Hem estat en un parking gratuït, amb limitació d’alçada d’1.90, al costat de l’àrea d’autocaravanes, a la platja de les Oceànides. Un bon lloc! Molt tranquil, amb wc autonetejable, aigua, dutxes a la platja, i accés a la platja allí mateix. A més a més a entre les 8.45 i les 9.30 hi va un bon home amb una furgoneteta a vendre pa i pastes per poder esmorzar en condicions.

El plan ha sigut fer surf, bodyboard i jugar amb la planxa els nens, agafar oles amb el kayak l’Ian,  i jo sol una miqueta de bodyboard i observar ;)

Quan tornem a estar tots per aquí pensarem quina sortida fem… Ara bé, aniria molt bé tenir un sostre i poder dormir els 4 en condicions!

Ah! i novetat! Ens hem repartit els km entre tres! Ja tenim nou conductor a la família! Sols en falta un!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.