Del Walker se’n pot regular la flexió i l’extensió. Per l’extensió no hi ha problema. Està a 30 però podria estar al tope. Ara, la flexió és el més complicat!

Ahir em va tocar pujar un punt. Evidentment quan camino ho noto, estira de valent.

Trobo, però, que el Walker no està del tot ben pensat. La funda, a la zona del taló, no està ben confeccionada. No fa la forma rodona del taló i per tant, fa uns plecs bastant molestos. Jo ho he sol·lucionat posant-me la plantilla de la bota d’esquí a sobre. Però clar, entre els plecs i la plantilla és un gruix, o sigui que la flexió indicada pel walker no serà mai la real. És com si portés taló!

El que si que tinc clar és que és mil vegades millor aixó que un guix! Seguríssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.