Demà al matí he de fer una curta intervenció davant d’estudiants joves per explicar la meva experiència com a persona autocupada.

Fa dies que anava pensant com explicar-los-hi. M’agradaria no centrar-me en la feina en sí. Alguns d’ells pot ser que vulguin dedicar-se al món TIC, però els vull explicar bé, com he arribat fins aquí, lo molt que m’agrada i animar-los que cada ú es vagi marcant els seus objectius. També vull que quedi clar que cal una formació contínua i que en aquesta vida, sota el meu punt de vista, quan més tot terreny ets, molt millor!

Ha estat molt bé fer un resum de com m’ha anat la meua vida professional. Hi han hagut molts canvis, però mai m’he tirat al buit.

La presentació que faré servir:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.