Tenia ganes de parlar sobre l’aparcament a Anglaterra. Hi ha molts pàrkings de pagament: Pay & diplay, que els trobava caríssims per cert. Així que he intentat aparcar sempre en d’altres llocs, que no fossin cases particulars és clar i sense tapar entrades a cases. Això si, sempre a llocs que em semblessin adequats, perquè cal dir que els anglesos això del pàrquing s’ho fan molt i molt malament. En un carrer estret, o en una carretera, si no hi ha la línia groga, aparquen. És igual que quedin al mig, és igual que un quedi a la dreta i l’altre a l’esquerra. Tant és… La qüestió és aparcar! Flipant!

Ahir va ser dia de km’s, la majoria amb vent i pluja. Però bé, el bon humor no es perd! Els nens amb la seva càmera s’ho passen la mar de bé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.