Ahir vam fer una escapada a Andorra. Feia bo i vam decidir anar a Naturlandia a passar el dia.

El parc bé. Poques activitats però prou bé. Del tobotronc n’havia sentit moltes coses, més que res els accidents que hi han hagut. La veritat és que sí que em va semblar que hi podia haver bastants accidents. A més a més, el noi que hi havia a l’atracció no ens ho parava de repetir abans de pujar.

Què no us imagineu la quantitat d’accidents que hi ha cada dia. No sabeu quanta gent va cap a l’hospital cada dia. Que això no és com Port Aventura. Allò és automàtic, això és manual!

Aquest mateix noi també ens animava a queixar-nos a direcció pq posessim una queixa, reclamant més personal, pq hi havia molts trineus espatllats i no els podien arreglar, el que significava que les cues fossin molt llargues i que la seguretat no estigués garantida.

Era un noi simpàtic i deia les coses amb gràcia, però si t’hi pares a pensar és molt heavy tot el que deia! Cal que s’ho facin mirar!

I el més al·lucinant de tot el dia i de tot el parc va ser el restaurant. Això si que es mereix una entrada al bloc, una reclamació al Govern d’Andorra, i jo que sé on més…

Cua per agafar el ticket, cua per aconseguir el menjar (però cues de mitja hora com a mínim cada una!) Mentre feies la cua veies piles de safates plenes de resta de menjar i plats bruts per tot arreu, la higiene de la cuina no pèssima, no, inexistent. Poc personal (3 persones) i a sobre desorganitzats del tot. La gent que havia pagat un menú es trobaven que el menú era diferent del que haviem pagat prèviament. Algunes de les coses que havíem demanat nosaltres no tenien res a veure amb el que havíem vist a la foto. Vaig anar a demanar les begudes quan ja ens estaven donant el menjar, sense tiquet, pq la noia que ens ho estava preparant el portava a la boca i no el deixava anar per res. A part del que podien deixar els seus llavis estava tot ple de taques d’oli. Les 2 canyes es van convertir en ampolles. El barril s’havia espatallat i van voler tirar pel dret. El pollastre estava ressec (no massa fet, no! ressec!) Quan vam acabar l’únic que vam poder fer va ser apilar els nostres plats i safates, en una sola taula, pq no hi havia més lloc per deixar-ho.

Vaig anar a demanar un full de reclamacions, però no n’hi ha. Pel que sembla a Andorra no és obligatori tenir-ne. Total que ahir a la nit vaig omplir el formulari de queixes del Govern d’Andorra, però en enviar-lo va donar un fatal error!

Seguiré intentant-ho! S’ho han de fer mirar tot això!

Algunes fotos, pq ningú es pensi que exagero!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.